Forum
Napisz coś o sobie, czyli rekrutacja! - Wersja do druku

+- Forum (https://panel.isfjordhird.pl)
+-- Dział: Dołącz do nas! (https://panel.isfjordhird.pl/forumdisplay.php?fid=9)
+--- Dział: Rekrutacja (https://panel.isfjordhird.pl/forumdisplay.php?fid=18)
+--- Wątek: Napisz coś o sobie, czyli rekrutacja! (/showthread.php?tid=32)

Strony: 1 2

Napisz coś o sobie, czyli rekrutacja! - Aldis - 06-27-2021

Witaj!

Przeczytałeś Regulamin/Regulamin walki i chcesz dołączyć do Drużyny?

Przedstaw się w tym wątku. Napisz, ile masz lat, skąd jesteś, czemu chcesz bawić się w rekonstrukcję oraz kiedy możesz się z nami spotkać. 
Smile Big Grin

RE: Napisz coś o sobie, czyli rekrutacja! - Freydhis - 10-11-2021

Witajcie serdecznie starzy przyjaciele! Zapragnęłam nowych przygód w Waszym Pięknym Gronie, który niezmiennie mi imponuje i ze mną rezonuje.
Jak wielu z Was pewnie kojarzy nazywam się Karolina, a w reko mówiono na mnie Freydhis, było by cudownie gdybym mogła to imię zachować Smile
Mam trochę więcej wiedzy i troche więcej doświadczeń. Trochę szersze spojrzenie na życie i troche więcej samozaparcia przede wszystkim w tym, by jakieś przyziemne banały nie odebrały mi możliwości doświadczania szczęśliwych chwil a dostałam ją dzięki Wam. Bardzo tęskniłam za tym wspólnie spędzonym czasem i klimatem nie do opisania.
Jestem w miarę przygotowana na rozpoczęcie przygody - mam suknie wierzchnią, skarpety, krajkę, buty i prawie skończoną suknie fartuchową ;D
W prawdzie po milionie przeprowadzek wcięło mi gdzieś suknie lnianą i podstawowy zestaw obozowy ale odkopię to najszybciej jak możliwe, ewentualnie ogarnę nowe. Nie wiem czy o czymś ważnym nie zapomniałam wspomnieć i nie wiem czy dobrze wstawię ten post (forum to taki dziwny komunikator Wink) ale wybaczcie, początki są zawsze takie koślawe. Pozdrawiam cieplutko !

RE: Napisz coś o sobie, czyli rekrutacja! - Aldis - 10-12-2021

Hej! Smile
Fajnie, że sobie poukładałaś i chcesz powrócić do reko świata Smile
Myślę, że Knut większość zmian Ci przedstawił ale dla formalności (bo nie wszyscy Cię znają) fajnie byłoby się spotkać i pogadać jak to teraz u nas wygląda - kiedy masz czas na piwko? Smile

Imię oczywiście możesz zachować Smile
Czyli większość rzeczy masz (z tego co pamiętam wszystko poprawne Tongue ), więc łatwiej o start!

RE: Napisz coś o sobie, czyli rekrutacja! - Aldis - 10-30-2021

No to żeby było oficjalnie. Freydhis super, że jesteś. Dzięki za spotkanie i pokaz.
Żeby już było wszystko jak należy Twoim piastunem zostanie Kolben Smile

RE: Napisz coś o sobie, czyli rekrutacja! - Freydhis - 11-04-2021

Dziękuje Wam za ciepłe przyjęcie, pozostawienie mojego imienia i piastuna! BARDZO BARDZO SIĘ CIESZĘ!

RE: Napisz coś o sobie, czyli rekrutacja! - Knut - 01-15-2022

Hej, warto spróbować odnowić a może tym razem zaskoczy!
Daj znać czy masz w tym tygodniu czas spotkać się i pogadać żebyśmy mogli Ci przedstawić jak to u nas od kuźni wygląda.
Jak nie w tym to daj znać kiedy masz wolną chwilę.

RE: Napisz coś o sobie, czyli rekrutacja! - Bjorn - 05-14-2022

Aloha, generalnie już się poznaliśmy ale chciałem też oficjalną drogą. Imię Krzysztof, lat 25, pasja- krowy.

Jeszcze niestety w Warszawie nie mieszkam, ale spędzam tu większość czasu

Jak na razie celuje w odgrywanie Skandynawa o imieniu Björn. Strój mam bazowy, koszula, spodnie, buty i półtorej skarpety. Wyjazd na Budy utwierdził mnie w tym, że chciałbym spędzić więcej czasu w takim towarzystwie i takich okolicznościach. Lubie się uczyć nowych rzeczy i sądzę, że to będzie do tego też bardzo dobra okazja.

PS. Po dodaniu zdjęcia na awatar chciałbym dodać że jestem chłopakiem Skadi

RE: Napisz coś o sobie, czyli rekrutacja! - Aldis - 05-15-2022

Te krowy Cię przekonały, ja wiem Big Grin

To skoro jedziemy oficjalnie, to Kolben będzie Twoim Piastunem. Możesz go dręczyć i męczyć Smile

RE: Napisz coś o sobie, czyli rekrutacja! - Karl - 10-09-2022

to może tu też się OFICJALNIE przedstawię - rocznik '91, z częścią z Was zdążyłem się poznać, z resztą mam nadzieję wkrótce, rodzice dali mi imię o skandynawskiej etymologii więc sobie je skróciłem o literkę i wykorzystałem jako historyczne. W reko teoretycznie jestem od dawna, ale było to reko... wątpliwej jakości, więc mam jeszcze dużo do zrobienia. Big Grin Zrekrutowała mnie Aldis, chętnie dołączę do drużyny o większych ambicjach niż łojenie piwa przy ognisku, niestety do reszty drużyny mam daleko, bo siedzę aż w Poznaniu.

Poza tym prywatnie jestem tatą czterolatka który może w przyszłości wciągnie się w reko, lubię grać w gierki, czytać o prekolumbijskiej Ameryce i szkalować papieża.

RE: Napisz coś o sobie, czyli rekrutacja! - Kolben - 10-15-2022

Świetnie że zdecydowałeś do nas kandydować!
I plus za dodatkowe zainteresowania xD