10-09-2022, 04:10 PM
to może tu też się OFICJALNIE przedstawię - rocznik '91, z częścią z Was zdążyłem się poznać, z resztą mam nadzieję wkrótce, rodzice dali mi imię o skandynawskiej etymologii więc sobie je skróciłem o literkę i wykorzystałem jako historyczne. W reko teoretycznie jestem od dawna, ale było to reko... wątpliwej jakości, więc mam jeszcze dużo do zrobienia.
Zrekrutowała mnie Aldis, chętnie dołączę do drużyny o większych ambicjach niż łojenie piwa przy ognisku, niestety do reszty drużyny mam daleko, bo siedzę aż w Poznaniu.
Poza tym prywatnie jestem tatą czterolatka który może w przyszłości wciągnie się w reko, lubię grać w gierki, czytać o prekolumbijskiej Ameryce i szkalować papieża.
Zrekrutowała mnie Aldis, chętnie dołączę do drużyny o większych ambicjach niż łojenie piwa przy ognisku, niestety do reszty drużyny mam daleko, bo siedzę aż w Poznaniu.Poza tym prywatnie jestem tatą czterolatka który może w przyszłości wciągnie się w reko, lubię grać w gierki, czytać o prekolumbijskiej Ameryce i szkalować papieża.